• pjimenez@esdevenimentscientifics.cat

Sobre mi

Sóc la Pilar Jiménez, especialista en organització d’esdeveniments científics i corporatius.

Sóc coordinadora d’esdeveniments i activitats de divulgació a l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) i compto amb més de 10 anys d’experiència en l’organització d’esdeveniments científics; congressos internacionals i nacionals, conferències, seminaris, reunions, cursos, visites institucionals, escoles d’estiu, activitats de teambuilding, festes, sopars de treball i un llarg etcètera.

Les meves tasques actuals inclouen la coordinació del programa d’activitats de divulgació científica del centre de recerca, fet que m’ha permès especialitzar-me també en l’organització d’esdeveniments divulgatius i adquirir experiència com a divulgadora científica, desenvolupant continguts per a tallers, blocs i ponències en el camp de la bioenginyeria i la nanomedicina (camps en els que l’IBEC destaca internacionalment).

Sóc diplomada en ciències empresarials, màster en comunicació i protocol i aviat acabaré un interesantíssim Curs d’Especialització en Comunicació Científica a la Universitat de Vic.

Com a curiosa de la ciència i experta en organització, combino aquestes dues aptituds amb la meva passió per la cuina i la restauració.