• pjimenez@esdevenimentscientifics.cat

Portfolio

Projectes

Des de fa més de deu anys em dedico professionalment a la organització d’esdeveniments científics.
Com a especialista en aquest àmbit compto amb l’experiència d’haver organitzat diferents tipologies d’esdeveniment.

Congressos i Simpòsiums

Photo: Ricard Badia

He organitzat 20 simpòsiums i congressos internacionals pels quals han passat més de 4000 persones.

Alguns d’aquests congressos són de societats espanyoles o europees com la 8a Reunió del grup de microbiologia molecular de la SEM al 2010, el CASEIB 2014 o el CELLMECH 2007 i CELLMECH 2015.

Anualment, coordino l’organització del Simposi Anual de l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC), que ja va per la seva desena edició.

 

 

Activitats de Divulgació

Des de fa més de cinc anys, organitzo les activitats de divulgació científica del centre de recerca i dins aquestes activitats s’inclouen l’organització d’estands per a fires de recerca, conferències de divulgació científica, jornades de portes obertes i tallers i visites per a escoles.

A banda de l’organització d’aquests esdeveniments, sovint també realitzo els tallers com a divulgadora científica.

Per altra banda, també coordino la participació de l’IBEC en diferents iniciatives com l’Escolab, La Setmana de la Ciència, la Festa de la Ciènciael Joves i Ciència, el BIYSCel Bojos per la Ciència, la Fira de Recerca en directe i el YOMO entre d’altres.

 

Activitats Socials

 

Durant aquests anys també he tingut l’oportunitat d’organitzar diferents tipus d’activitats per al foment del treball en equip, la col·laboració entre iguals o el sentiment de comunitat.

Els sopars de grup, festes d’empresa, activitats de Team Building i fins i tot concerts de música són algunes de les activitats socials que he organitzat durant tots aquests anys.

Organitzar aquests tipus d’esdeveniments resulta molt gratificant i engrescador, ja que pots fer servir tota la teva creativitat per organitzar esdeveniments sorprenents.

 

 

 

Cursos, tallers, jornades i reunions

En aquest darrer apartat vull destacar el gran nombre d’esdeveniments d’aquest tipus que s’organitzen diàriament a les organitzacions científiques. Durant tots aquests anys em costaria donar una xifra total, ja que la gestió de les sales de reunions, la planificació de visites institucionals, la programació de seminaris i l’agenda de cursos de formació i tallers són constants i formen part de la feina diària d’un responsable d’esdeveniments.